fbpx

Schamyl var stærkest i Skandinavisk Mesterskap for 2-åringer

For tredje år på stribe gik sejren i Skandinavisk Mesterskap for 2-åringer til Stutteri Hjortebo og Appel Au Maitre, da Wido Neuroth-trænede Schamyl viste sig stærkest og som feltets mindst spillede deltager vandt med to længder foran Chelsea Morning og Amason.Schamyl og Jacob Johansen lagde ud som fjerde et stykke bag pacen, som blev lagt af kæmpefavoritten Rosalina (Dream Ahead).

Tidligt i opløbet takkede Rosalina dog af, og i stedet skød Chelsea Morning (Mustajeeb) frem indvendigt, men hoppen kunne intet stille op til slut overfor Schamyl, der var kraftigt forbedret i forhold til fjerdepladsen i debuten.

Schamyl sikrede en førstepræmie på 91.000 norske kroner til Stall Petterøe’s Mix og sørgede for den første af Wido Neuroths to sejre på trænerens sidste Derbydag i spidsen for stalden.

Schamyl er ud af Academy Award-datteren Whistler, der i sin aktive karriere bl.a. vandt Svenskt Oaks og Dansk Breeders’ Cup, og så er hun selv ud af den tidligere championhoppe Wings Of A Dove (Hernando).

Da Schamyl er efter Appel Au Maitre, giver ham en meget nær relation til eminente Appelina (også Appel Au Maitre), som er halvsøster til Whistler.

Schamyl og Jacob Johansen vinder Skandinavisk Mesterskap for 2-åringer foran Chelsea Morning og Amason. Foto: Hesteguiden.com.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top