fbpx

Torben Christensen sadlede begge vindere i Aarhus

Jydsk Væddeløbsbanes nestor-træner, 74-årige Torben Christensen, fik en perfekt indledning på væddeløbssæsonen hjemme i Aarhus. Det blev nemlig til sejr i begge aftenens løb med den 4-årige hoppe Hope og den jævnaldrene staldkammerat Spinoza.Giant Sandman-datteren Hope, som både er ejet og opdrættet af det fynske ægtepar Ann og Per Meyn, førte fra start til mål i det indledende maidenløb over 1550 meter.

Evelina Rönnlund havde overtaget ridtet fra Susanne Lyseng, og den svenske lærling forvaltede sin chance på bedste vis.

Ind op opløbsstrækningen forsøgte både Lea Olsens Let’s Go Filip (Mondialiste) og Bent Olsens 3-årige Glory Of Lancome (Cotai Glory) at nærme sig, men Hopes sejr var aldrig i fare.

På fjerdepladsen fulgte Mombasa (Helsinki) foran Warrior (Evasive) og Sassicaia (Moohaajim).En lille halv time senere var Torben Christensen tilbage i vinderens rolle. Denne gang med Juniper Tree-sønnen Spinoza, der vandt Handicap Klasse 2 i hænderne på Melissa Vesterholm.

Spinoza, der er ud af den tidligere Petit Prix-vinder Val De Flores (Oasis Dream) og ejes af lokale Preben Ahl, triumferede let med to længders afstand til Bent Olsens gæst Miss Twenty (Appel Au Maitre), som Eddie Ahern red ind til en lige så sikker andenplads før Lea Olsens Sir Antonelli (Most Improved) med Kelvin Belcourt.

Siden fulgte Sandie’s Dream (Belardo) og Foretell (Dark Angel).

Torben Christensen har, som Bet25’s Palle Vennekilde var inde på i dagens udsendelse fra Aarhus, været tilknyttet Jydsk Væddeløbsbane siden 1965, og han fik trænerlicens i 1978.

46 år senere ved han stadigvæk, hvordan vinderne skal sættes op til en sæsonpremiere.

Torben Christensen. Foto: Ole Hindby.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top