fbpx

Dobbelt Guineas-triumf for O’Brien og Fallon

Europas stærkeste duo, det fra denne sæson nyformede team bestående af træner Aidan O’Brien og Kieren Fallon, fik den bedst tænkelige start på den klassiske sæson i England, da de i løbet af lørdag og søndag strøg til tops i både 1000 og 2000 Guineas i Newmarket.Lørdag eftermiddag red Kieren Fallon Giant’s Causeway-sønnen Footstepsinthesand til sejr i 2000 Guineas Stakes før storoutsideren Rebel Rebel, mens forhåndsfavoritten, den hidtil ubesejrede Dubai Millennium-søn Dubawi sluttede på femtepladsen.

Søndag var Fallon i sadlen på Virginia Waters i hoppernes pendant, og også her var den irske superjockey først over stregen.

Aidan O’Brien afbrød i slutningen af 2003 det ellers helt fantastiske samarbejde med Mick Kinane og engagerede i stedet Jamie Spencer til ét af de bedste jobs i væddeløbsverdenen, men successen udeblev og ovenpå en nærmest katastrofal sæson i 2004 var det Jamie Spencer selv der annoncerede sin afgang som 1. jockey for Ballydoyle-teamet.

Den åbne stilling og muligheden for at blive 1. jockey for Aidan O’Brien fik Kieren Fallon til at afbryde sit ellers glimrende samarbejde med Sir Michael Stoute, men at Fallon ikke kommer til at fortryde dette blev allerede en kendsgerning denne weekend i Newmarket.

En fantastisk sæson er startet for O’Brien og Fallon – og det bliver kun bedre i fremtiden!

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top