fbpx

Føltid: Halvbror til Derbyaspiranten Lord Of Denmark

Onsdag morgen kl. 4 nedkom den tredobbelte Gruppe-3-vinder King Davids halvsøster, Jeunesse Lili, med et kvikt hingstføl på Stutteri Stork. Hingstføllet er efter Juniper Tree og halvbror til Lord Of Denmark, som i øjeblikket indtager en delt sjetteplads på rankinglisten til Dansk Derby.


Jeunesse Lili med sit hingstføl efter Juniper Tree. Føllet er 14 timer gammel på billedet. Foto: Stutteri Stork.

“Vi har sjældent set et stærkere føl. Han kom hurtigt på benene og gik i gang med at indtage livets første måltid”, fortæller Henrik Stork til GalopSport.

Jeunesse Lili (Mingun) fik en meget uheldig væddeløbskarriere, da hun kort efter at være gået i træning mistede sit ene øje. Alligevel viste hun stor fightervilje med fire placeringer i seks starter som 2- og 3-årig, inden en skade i Derby Trial Stakes blev lig med karrierestop.

Lord Of Denmark ved sejren i Herman Sallings Mindeløb – Den Jydske Vinterfavorit i 2023. Foto: Ole Hindby.

Hendes første partner i avlen blev Lord Of England (Dashing Blade), og resultatet af dette match blev nu 3-årige Lord Of Denmark, som i Lea Olsens varetægt sluttede 2023 af med at vinde Herman Sallings Mindeløb – Den Jydske Vinterfavorit med 11 længders afstand til staldkammeraten Soft Gallery (Pistachio).

En præstation, som handicapper Nicholas Cordrey belønnede med et handicap på 77, og Lord Of Denmark deler nu sjettepladsen i den danske Derbyranking med Bent Olsen-trænede Kis (Moohaajim).

Jeunesse Lili har også en meget fin hoppeåring efter Reliable Man gående på stutteriet”, tillægger Henrik Stork.

Hingstføllet efter Juniper Tree ud af Jeunesse Lili (Mingun). Foto: Stutteri Stork.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top