fbpx

Føltid: Appel Au Maitre-datter til nyt konsortium i Sverige

I fjor skabte svenske Petra Arlert et nyt avlskonsortium i Sverige. Navnet er Bond (- Stall Bond), og i sidste uge bød de deres første føl til verden. “En skøn, fuks hoppe efter Appel Au Maitre”, fortæller Petra til GalopSport.


Hoppeføllet efter Appel Au Maitre ud af L’Oeil de Moscou (Siyouni). Foto: Petra Arlert.

Hoppeføllet er tredje afkom ud af Siyouni-datteren L’Oeil de Moscou, som blev importeret til Sverige fra Frankrig for €52,000 af Christian Elmehagen i 2020.

Hun var på daværende tidspunkt i fol ved New Bay (Dubawi), og resultatet deraf blev den nu 3-årige og endnu ustartede hoppe Lovestruck. Lovestruck er i træning hos Nina Lensvik på Jägersro, akkurat som sin ét år yngre, unavngivne halvbror efter Juniper Tree (Galileo).

“Ved at vælge Appel Au Maitre til L’Oeil de Moscou, har vi fået et føl med nøjagtig samme kryds over Siyouni som Good Fortune“, siger Petra og fortsætter:

“Konsortiet er bygget omkring både nye og mere rutinerede hesteejere, og de fleste er også med til at skyde sæsonen i gang på Jägersro på søndag. Jeg synes, at der er brug for denne type af positiv energi indenfor svensk galopsport”.

L’Oeil De Moscou er halvsøster til Prix Cleopatre (Gr.3)-vinderen Little Nightingale (Muhtathir), som også var tredje i det franske Oaks, Prix de Diane (Gr.1), og længere tilbage i moderlinjen findes blandt andet de to franske Gruppe-1-vindende champions og avlshingste Lost World og Fijar Tango.

Foto: Petra Arlert.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top