fbpx

Dano-Mast får tysk modstand i Dubai

“Kun frost kan sætte en stopper for dobbelt tysk deltagelse i Dubai Sheema Classic (Gr.1)”, udtaler Alida Blume, der sammen med den tyske stortræner Hans Albert Blume træner den ene af Tysklands forventede to deltagere i Dubai lørdag den 29. marts.


Trænerduoen har ligesom danske Flemming Poulsen og argentinske Diego Lowther allerede modtaget accept for deres heste, og således er det kun det kolde vejr i Nordeuropa der på nuværende tidspunkt kan ødelægge forberedelserne.

Hans Albert Blume vil sende sin Preis von Europa-vinder Well Made, der i øvrigt var sluttede uplaceret i Scandinavian Open Championship (Gr.3) i 2000, af sted sammen med Peter Schiergens Coronation Cup (Gr.1)- og tidligere tyske derbyvinder Boreal med henblik på det 2400 meter lange græsløb som også Dano-Mast er accepteret i.

Blume-stalden har allerede nu engageret den tyske stjernejockey Andrasch Starke til at ride Well Made.

Well Made har tidligere gået sine allerbedste løb med danske Lennart Hammer-Hansen i sadlen, og Alida Blume ville også ønske at Hammer kunne være på ryggen af hesten i Dubai, men danskerens langvarige skade gør ham først i stand til at være tilbage i sadlen i april.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top