fbpx

Føltid: Halvsøster til Guineas-placerede Handyman Carlras

Mandag aften kom sæsonens sidste føl til verden på Stutteri Stork, da den vindende Kodiac-datter Kodachrome nedkom med et hoppeføl efter Breeders’-anmeldte Hunter’s Light.


Hoppeføllet efter Hunter’s Light ud af Kodachrome er 16 timer gammelt på billedet. Foto: Stutteri Stork.

“Alt gik som det skulle. Det et meget smukt og kvikt hoppeføl, og Kodachrome folede også på et dejligt tidspunkt i forhold til vores nattesøvn”, fortæller Henrik Stork til GalopSport.

Kodachrome blev importeret til Danmark som 2-årig fra Tattersalls Horses In Training Sale i Newmarket, og i Tina Mortensens varetægt vandt hun direkte i sin skandinaviske debut over 1200 meter i Göteborg.

Hoppen, der bl.a. er halvsøster til Elkær Stutteris Klampenborg Store Sprint-vinder Lady Lily (Desert Sun), startede kun en enkelt gang yderligere og gik efter 3-årssæsonen i stutteriet.

Kodachrome blev bedækket ved Reliable Man (Dalakhani), og første afkom blev den senere Guineas-placerede Handyman Carlras, der som bedst nåede at handicap på 80.

Handyman Carlras. Foto: Burt Seeger.

Kodachrome er også mor til 3-årige Chrome Carlras (Appel Au Maitre), der er i træning hos Rikke Bonde og som længe var med fremme i sin debut på Klampenborg den 27. april, og til 2-årige Dalila Torkdahl (Reliable Man), som efter åringsauktionen i fjor gik i træning hos Lea Olsen i Aarhus.

Stutteri Stork har igennem de senere år været en stor supporter af den Gruppe-1-vindende franske avlshingst Hunter’s Light (Dubawi), som står opstaldet på Haras du Lion.

Dette er indtil videre bl.a. resulteret i 4-årige Sir Jeffrey, som sejrede i Klampenborgs Åbningsløb den 13. april og lige nu står 84 i handicap.

Den tredobbelte Gruppe-1-vinder Hunter’s Light (Dubawi). Foto: Darley.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top