fbpx

Tre gange Petersen og Lopez på Øvrevoll

Cathrine Erichsen og Per-Anders Gråberg lagde bedst ud med to sejre på stribe, men sidenhen stjal Niels Petersen og Carlos Lopez torsdagens show på Øvrevoll. Duoen sejrede nemlig tre gange – heriblandt med det 3-årige Derbyhåb Exit To The Moon og danskejede Mozart.Erichsen og Gråberg indledte aftenen med sejr til sidste års norske Derby-2’er Marcella Bloom (Pastorius), som sikkert med to længder henviste I Rest My Case (Deceptor) til andenpladsen i Court Circle Handicap.

Lige efter red Gråberg danskopdrættede Airtrix (Kahyl) først over stregen med det mindst mulige foran Dark Money (Alpino Chileno) i Cheqqas Handicap.

Derefter var det Niels Petersen og Carlos Lopez’ tur til at tage en hurtig double.

3-årige Exit To The Moon markerede sig som en interessant svensk Derbykandidat. Foto: Hesteguiden.com.

I Maidenløp for 3-årige over 1750 meter fik amerikansk-opdrættede Exit To The Moon  (Accelerate) som storfavorit i 12:10 aflagt sin maidentitel med fem længders afstand til Cathrine Erichsens Bondi Breeze (Footstepsinthesand).

Niels Petersen havde på forhånd talt Exit To The Moon kraftigt op og nævnt hingsten som staldens måske bedste emne til Svenskt Derby i juli. På den baggrund var der ikke mange som regnede med, at Exit To The Moon skulle tabe, og hingsten skuffede heller ikke de mange vinderspillere.


I Captain America Handicap over 1600 meter gav Petersen sæsondebut til sidste års svenske og danske Derby-2’er, Cotton Eye Joe (Appel Au Maitre), som fik lov at pudse formen af forud for Dansk Breeders’ Cup.

Og Cotton Eye Joe kunne tilføje endnu en andenplads – den sjette i 10 starter – til sit resumé, da han igen fandt en enkelt konkurrent for god.

Denne gang var det staldkammeraten Mozart (Le Havre), som med Carlos Lopez i sadlen let afgjorde i begyndelsen af opløbet og til slut vandt med to længder.

Karin Sallings 4-årige Mozart er klar til Stockholms Stora Pris (Gr.3) efter en let sejr i sæsondebuten. Foto: Hesteguiden.com.

Stutteri Hjortebo-opdrættede Mozart er meldt i næste måneds Stockholms Stora Pris (Gr.3), og selv om han på papiret endnu har et stykke frem til den ældre elite, er det langt fra utænkeligt, at han vokser videre med opgaverne og når dertil inden længe.

Mozart ejes af Karin Salling og fik 36.400 norske kroner for sejren.

Debuterende Easywithme vinder med mere end ni længder for Carlos Lopez. Foto: Hesteguiden.com.

Tredje dagssejr til Petersen og Lopez kom i hus med den 3-årige debutant Easywithme (El Kabeir), som i Chimmy Løp over 1100 meter vandt med mere end ni længder foran Stogas Athena (Deceptor) og Express Yourself (Aces Star).

Niels Petersen købte Easywithme for 6,000 euro som åring, men har hidtil ikke haft held til at få hoppen afsat i stalden. Måske der det bliver ændret på det nu.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top