fbpx
Filip Zwicky

Arqana October: Endnu en åring til Stefan Melander

Travikonet Stefan Melander slog til for anden gang på sidstedagen af Arqanas October Yearling Sale, da han fredag gennem Laila Riise købte lot 740, en hingst efter Superlative Stakes (Gr.2)-vinderen Birchwood (Dark Angel).

« oktober 2021 » loading...
M Ti O To F L S
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
søn 24
søn 24

Odense. Sæsonfinale. Se program. OBS: AFLYST

oktober 24
ons 27
tors 28

Øvrevoll.

oktober 28
lør 30

Klampenborg.

oktober 30

Hurtig double til JC, Petersen og Lopez

Torsdagen på Øvrevoll bød på en double til Niels Petersen, Carlos Lopez og The JC Organization med 2-årige Chiefof Comanches og 3-årige Alligate, og så fik Cathrine Erichsen sin trænersejr nummer 400 på Øvrevoll med City Code.

Storløbsrepriser

97 Videoer

Arqana October: Stefan Melander købte hingståring

Det svenske travikon Stefan Melander købte på fjerdedagen af Arqanas October Yearling Sale den brune hingståring Seakine for 25,000 euro. Hingsten er bror til tre tidligere vindere og tilhører første årgang efter Scat Daddy-sønnen Seahenge.

Eye In The Sky og Rafael Schistl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Arqana October: Charm Spirit-hoppe til Reuterskiöld J:r

Lennart J:r Reuterskiöld og Morten Buskop Bloodstock stod onsdag sammen om hammerslaget på en hoppe efter den tredobbelte Gruppe-1-vinder Charm Spirit og ud af en Gruppe-3-placeret halvsøster til Oslo Cup-vinderen Eye In The Sky.

Elkær Stutteri køber én af Irlands bedste 2-årige

Kick On og Could Be King har været yderst succesrige indkøb, og nu har Elkær Stutteri igen handlet en international stjerne. Denne gang i form af 2-årige Tuwaiq, der senest var tredje i Beresford Stakes (Gr.2) bag den nuværende engelske Derbyfavorit Luxembourg.

Arqana October: Buskop købte Dorcias første afkom

Det næstsidste lot gennem ringen på førstedagen af Arqanas October Yearling Sale i Deauville endte på skandinaviske hænder, da Morten Buskop fik hammerslaget på en søn af Derby-, Oaks- og Stockholm Cup (Gr.3)-vinderen Dorcia.

Saint George har takket af efter syv sæsoner

Lørdagens tredjeplads i Familien Trocks Ærespræmie på Klampenborg blev sidste optræden for Alexandra og Patrick Wilsons 9-årige Saint George, som også var det sidste aktive opdræt til at repræsentere Stutteri Østerbygaard.

Første Listed-triumf for Havana Red i Stockholm

På omtrent samme tidspunkt i fjor vandt Lennart J:r Reuterskiöld-trænede Havana Red sin første storløbssejr i Norsk Oaks, og søndag eftermiddag kom den første Listed-sejr i hus, da hoppen let afgjorde Appel Au Maitre Stockholm Fillies & Mares Stakes (L) foran Blue Gem og Natasha Romanova.

Fem dages åringsauktion i Deauville starter mandag

Mandag indleder Arqana sit store October Yearling Sale i Deauville, og det er med flere skandinaviske kunder på plads – heriblandt det franske auktionshus’ skandinaviske agent Morten Buskop, der er på jagt efter en ny Dorcia, Privilegiado eller Flambeau Rouge.

Scroll til toppen