fbpx

3-årig datter af Hot Fudge vandt Prix la Camargo (L)

Finn Blichfeldt, der også kendes som Mr Ascot, fik lørdag en forrygende ejer/opdrætter-triumf på Saint-Cloud, da Pia Brandt-trænede Hot Queen strøg til tops i det 1600 meter lange Listed-opgør Prix la Camargo.


Hot Fudge ved en af sine mange sejre på Klampenborg. Foto Burt Seeger.

Hot Queen vandt med Mickael Barzalona i sadlen med en halv længde foran Henri Alex Pantalls Indian Wish (The Grey Gatsby) til en førstepræmie på 27,500 euro.

Dertil fik Finn Blichfeldt yderligere 19.800 euro i ejerbonus samt 6.149 euro i opdrætterbonus.

Hot Queen blev den første Stakes-vinder efter Galileo-sønnen Recorder, der i øvrigt er trekvartbror i blod til Lone Kaj-Nielsens Stockholms Stora Pris (Gr.3)-vinder Learn By Heart (Frankel).

Og så er Hot Queen ud af Lomitas-datteren Hot Fudge, som i Lennart J:r Reuterskiölds træning havde en fremgangsrig karriere i Skandinavien med overlegne sejre i Mowerinaløb og Dansk Oaks, samt yderligere storløbssejre i Skandinavisk Grand Prix og Sceptre Stakes (to gange).

Hot Fudge var i 2006-udgaven af Dansk Derby tredje bag Peas And Carrots (Final Appearance) og Django (Acatenango). Hun løb og vandt for Øvrevoll Stutteri, alias Sonja Söderberg der er mor til Finn Blichfeldt.

Hot Queen startede for niende gang i karrieren, og hun har hidtil vundet tre gange samt været anden i et Listed i Craon og femte i Gruppe-3-opgøret Prix de Conde i Chantilly.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen