fbpx

Women Jockeys’ World Cup aflyses igen i år

For andet år på stribe er Svensk Galopp grundet Covid-19-restriktioner nødsaget til at aflyse sin internationale turnering for kvindelige ryttere.


Lord of Trouble vinner med Maryline Eon Bro Park 170704 Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp
Opløbskamp fra Women Jockeys’ World Cup i 2017, hvor franske Maryline Eon vinder med Lord Of Trouble foran Sara Slot på Crafty Exit. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Women Jockeys’ World Cup blev introduceret på Bro Park i 2017 og har haft deltagelse af ryttere fra 12 forskellige lande i de hidtil tre afholdte mesterskaber.

Svensk Galopps sportschef Dennis Madsen kommenterer aflysningen således:

“Det er meget frustrerende, at vi må aflyse vores internationale jockeyturnering for andet år i træk”.

“Turneringens internationale tilgang kræver tidlig planlægning, og selv med de lempelser der er foretaget når det gælder international sport, så har usikkerheden omkring karantænereglerne for de ryttere der skal tilbage til deres egne lande efter at have besøgt Sverige tvunget os til at tage denne beslutning”.

Nanako Fujita med sit trofæ efter den samlede sejr i Women Jockeys’ World Cup 2019. Foto: Steven Cargill / Racingfotos.com

“Vi er fortsat meget engagerede i at skabe en højprofileret turnering for de bedste kvindelige jockeys, og håber at kunne genoptage arrangement i 2022”.

Den første udgave af Women Jockeys’ World Cup i 2017 blev vundet af franske Maryline Eon, efterfulgt af svenske Josefin Landgren i 2018 og senest japanske Nanako Fujita i 2019.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder