fbpx

RaceTime Magazine 5/2019: Vidunderlige timer på et velplejet stutteri

Vi fik en usædvanlig positiv oplevelse, da vi dagen efter Grundlovsdag besøgte Pia og Henrik Stork på deres mønsterstutteri i Tune. Det er hér, King David blev født.


I juni-udgaven af RaceTime Magazine portrætterer vi ægteparret Pia og Henrik Stork, som i 15 år sparede op til at blive stutteriejere.

Vi kommer også rundt om Seabiscuits jockey, Red Pollard, om spillere der vandt stort og nogle som tabte alt, en tur “Down Memory Lane” og en masse andet.


Læs RaceTime Magazine hér.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder