fbpx

Nicholas Cordrey fratræder som direktør på Klampenborg

PRESSEMEDDELELSE: Klampenborg Galopbane kan meddele, at direktør Nicholas Cordrey har valgt at opsige sin stilling og fratræde med udgangen af november.


Nicholas Cordrey. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Nicholas Cordrey. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Siden sin tiltrædelse i august 2015 har det været en hektisk og udfordrende periode hvor Klampenborg Galopbane alligevel har vist fremgang både hvad angår tilskuere og banespil samt en øget aktivitet indenfor udlejning af faciliteterne udenfor løbsdagene.

Den fortsat uafklarede situation omkring det økonomiske fundament som hele hestesporten skal baseres på i fremtiden, betyder blandt andet at Klampenborg må prioritere indtægtskilder udover de til galoppen knyttede arrangementer.

Opbygningen af denne kommercielle brug af vores faciliteter ændrer ved prioriteringen af ledelsens opgaver og dermed også sammensætningen af kompetencer i organisationen.

Nicholas og vi er enige om at fortsætte vores samarbejde resten af denne sæson samtidig med at bestyrelsen og ejerkredsen i Klampenborg arbejder med sammensætningen af den fremadrettede ledelse.

Til orientering kan vi meddele at Hans Petter Eriksen, netop afgået direktør for Øvrevoll, er indtrådt i bestyrelsen for Klampenborg Galopbane.

Hans Petter kommer med en meget stor indsigt i galopsporten og vil blandt andet kunne være en støtte til vores sportslige funktioner.

Velkommen til Hans Petter.

Da vores samarbejde med Nicholas som sagt fortsætter vil vi først senere tage afsked.

Vi, bestyrelsen og ejerkredsen vil gerne takke alle som støtter op om vores dejlige bane og faciliteter.

Med venlig hilsen

Klampenborg Galopbane A/S

Jens D. Lauritzen
Formand

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen