fbpx

Missede du en ‘RaceTime’ i årets løb?

I løbet af indeværende år har brødrene Per og Klaus Bustrup – enten i fællesskab eller hver for sig – forfattet ikke mindre end 22 udgaver af ‘RaceTime’. Artiklerne omfatter både historisk materiale, optakter og nedlæg til skandinaviske og internationale begivenheder samt tidløse interviews og portrætter af galopsportens personligheder.


Klaus Bustrups marts-interview med Mette, Lucas og Dean Olsen var særdeles velvalgt. På dette tidspunkt var Titannia stadigvæk maiden, mens Trickstar – som Dean står med til højre i billedet – endnu var langt fra auktionsringen, hvor han blev årets dyreste åring på Scandinavian Open Yearling Sale. Foto: Klaus Bustrup.

I januar stillede Klaus Bustrup spørgsmålet “Kan væddeløbsheste være en god forretning?” til The JC Organization-parret Alice og John Weiste Christensen og til York Stutteris Alexander Elsass.

I marts var Klaus på besøg hos ejer/opdrætterparret Mette og Dean Olsen, som inderligt håbede på, at deres endnu lidt upåagtede 3-årige maidenhoppe Titannia ville kunne leve til storesøsteren Tassmanias to klassiske triumfer.

I april besøgte Klaus Klampenborg Galopbane kort tid forud for sæsonstarten, hvor direktør Carsten Baagøe Schou bekendtgjorde, at Klampenborg som den første danske bane gjorde op med fysisk totalisatorspil.

Henover sommeren gik turen til Stutteri Hjortebo og fortællingen det vellykkede generationsskifte, som fortsat er inde i en glidende overgang.

I oktober bragte RaceTime historien om Michael Garbers, der sad på sin fars arm, da familiens Matador i 1963 vandt Dansk Derby, og i dag er blandt de succesrige hesteejere som bliver ved med at satse på fuldblodssporten.

Den seneste RaceTime fra november er et længere interview med Niels Petersen, som ovenpå endnu et skandinavisk trænerchampionat i 2022 reflekterer over både det forgangne år og hvad fremtiden må bringe for stalden.

Blandt Per Aa. Bustrups historiske fortællinger kom RaceTime bl.a. omkring Mowerina, Hurricane, Scandinavian Open Championship, Signorinetta, Baaeed og Man O’War.

Det samlede RaceTime-arkiv, hvor der også er adgang til tidligere års publikationer, kan altid findes ved at klikke på “RaceTime” i GalopSports hovedmenu. Arkivet findes også hér.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top