fbpx

Goffs Orby Sale flyttes til Newmarket

Årets udgave af Irlands største auktion over fuldblodsåringer, Goffs Orby Sale, flyttes til Tattersalls’ Park Paddocks i Newmarket og afholdes nogle dage tidligere end oprindeligt planlagt.


Tattersalls Park Paddocks skal danne ramme om Goffs Orby Sale 2021. Foto: Tattersalls.

Flytningen fra Kildare til Newmarket sker med baggrund i de fortsatte strenge Covid 19-restriktioner i Irland, der i sidste uge ramte Tattersalls Irelands Derby Sale som en hammer, da politiet lukkede auktionen ned for engelske og øvrige internationale købere få timer før starten.

Det bliver andet år på stribe, at Goffs Orby Sale skal afholdes udenfor Kildare.

I fjor blev auktionen flyttet til Doncaster som en sidste øjebliks løsning, men i år er beslutningen taget på baggrund af sidste års erfaringer og muligheden for, at afholde auktionen i forbindelse med det berømte Cambridgeshire Meeting i Newmarket, hvor storløb som Cheveley Park Stakes (Gr.1) og Middle Park Stakes (Gr.1) rides.

Auktionen vil foregå over tre dage – fredag den 24., lørdag den 25. og søndag den 26. september – med to aftensessioner efter løbene i Newmarket samt en tredje heldagssession om søndagen.

Goffs Sportsman’s Sale, der normalt afholdes i dagene efter Orby Sale, flytter ikke med til Newmarket, men afholdes i stedet senere på salgssæsonen – den 1. og 2. november, efterfulgt af Goffs Autumn Sale den 3. og 4. november.


Det samlede reviderede salgsprogram for Goffs-åringer ser således ud:

  • Orby Sale – Park Paddocks, Newmarket: Fredag, lørdag og søndag, 24., 25. og 26. september
  • Sportsman’s Sale – Kildare Paddocks: Mandag og tirsdag 1. og 2. november
  • Autumn Sale – Kildare Paddocks: Onsdag og torsdag 3. og 4. november

For yderligere information om Goffs’ auktioner:
Filip Zwicky
+45 20 33 58 11
fz@fza.dk

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen