fbpx

Goffs Autumn Yearling Sale: Åringer til Olsen, Castro og Poulsen

Sidstedagen af Goffs Autumn Sale bød på fire nye handler til Danmark og Sverige fordelt mellem Bent Olsen, Francisco Castro og Flemming Poulsen, og samlet set er otte åringer nu snart på vej mod deres nye hjem.


Hingståringen v. Footstepsinthesand ud af Carrie’s Vision (Oasis Dream).

Dyreste skandinaviske handel var lot 657, en brun hingst efter Footstepsinthesand, der blev købt for 46,000 euro gennem Filip Zwicky Agency og nu går i træning hos Bent Olsen på Klampenborg.

Hingsten er første afkom ud af 2-årsvinderen Carrie’s Vision (Oasis Dream), som selv er ud af Prix Miesque (Gr.3)-vinderen Lacarolina (Charge d’Affaires). Moderlinjen rummer desuden mange øvrige gode 2-årsvindere.

Hingståringen, der var det ottendedyreste lot på sidstedagen, blev købt af Oluf I Jensens Gaard bestående af det danske makkerpar Frank Hansen og Michael Buhl, der i forvejen sammen ejer den nuværende avlshoppe Meringue (Battle Of Marengo), der er opstaldet på Stutteri Hjortebo og venter føl efter Moohaajim (Cape Cross).Bent Olsen havde forinden også sikret sig hammerslaget på lot 626, en brun hingst efter Prince Of Wales’s Stakes (Gr.1)-vinderen Free Eagle (High Chaparral) og ud af Dubawi-datteren Aweebounce.

Aweebounce er i forvejen mor til den i Danmark velkendte Sir Antonelli (Most Improved) samt tre øvrige vindere, og så er hun desuden halvsøster til de skandinaviske champions Hurricane Red (Hurricane Run) og Icecapada (Mastercraftsman), og nært relateret til den norske Oaks- og nykårede Listed-vinder Havana Red (Havana Gold).

Hingsten kostede 11.000 euro.Svenske Paul Jarlsbo benyttede sig af muligheden for at handle online hos Goffs, og den trofaste kunde hos Francisco Castro købte for 12.000 euro lot 550, en skimmel hoppe efter Gutaifan (Dark Angel) ud af den ustartede War Chant-hoppe Tip It On The Top, som i forvejen er mor til en enkelt vinder fra to startende afkom.

Mormoderen er Cold Cold Woman (Machiavellian), der er Listed-vinder i U.S.A., og fjerdemoderen er den irske 1000 Guineas (Gr.1)-vinder Arctique Royale.


Hingst v. Sea The Moon ud af Akranti (Pivotal).

Endelig købte Marianne Halberg igennem Filip Zwicky Agency lot 602, en fuks hingst efter Deutsches Derby (Gr.1)-vinderen Sea The Moon (Sea The Stars) ud af den ustartede Pivotal-datter Akranti.

Mormoderen Akdarena (Hernando) vandt bl.a. Blue Wind Stakes (Gr.3) og Salsabil Stakes (L) og var tredje i Pretty Polly Stakes (Gr.1).

Hingsten, der kostede 22.000 euro, er opdrættet af Kirsten Rausings Staffordstown Stud og skal til Danmark for at gå i træning hos Flemming Poulsen.

Lanwades har i øvrigt netop offentliggjort næste års bedækningstakster for stutteriets hingste, og Sea The Moon stiger i 2022 yderligere i pris til 25,000 sterling.


Dermed afsluttedes auktionsugen hos Goffs med otte åringer til Skandinavien fordelt med seks til Danmark og to til Sverige.

Handlerne på førstedagen af Goffs Autumn Yearling Sale kan du læse om hér.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen