fbpx

Go On Carlras og Havana Red duellerer i Kopparmärralöpning

To af de bedste danskejede hopper i skandinavisk træning, Stald Ras’ Scandinavian Open-vinder Go On Carlras og The JC Organizations flerdobbelte storløbsvinder Havana Red, mødes på søndag i Göteborgs Kopparmärralöpning.


Go On Carlras og Nicolaj Stott ved sejren i De 5 Stjerner Scandinavian Open Championship (Gr.3). Foto: Burt Seeger.

Kun fire heste blev mandag formiddag starterklæret i det 2400 meter lange opgør, som Havana Red (Havana Gold) har vundet i både 2021 og 2022.

Havana Red er også ubesejret på græsset i Göteborg, og kan drage yderligere fordel af at løbe med tre kilo mindre på ryggen end Go On Carlras (Harzand), som til gengæld har vist betydeligt bedre form i denne sæson.

De to hopper mødte senest hinanden i Scandinavian Open Championship (Gr.3) den 27. maj på Klampenborg, hvor Go On Carlras i sin sæsondebut triumferede, mens Havana Red allerede mistede alle chancer rundt tribunesvinget og endte niende på 16 længders afstand af vinderen.

Siden har Go On Carlras været til start i Hamborg, hvor hun med topvægt gjorde det strålende og blot var slået med fem længder som ottende gennem mål.

Nicolaj Stott sidder som sædvanligt op på Go On Carlras, og Carlos Lopez rider for første gang Havana Red.

Lennart J:r Reuterskiöld-trænede Havana Red er på jagt efter sin tredje sejr på stribe i Kopparmärralöpning. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

De to øvrige deltagere i Kopparmärralöpning, Waikiki (Mastercraftsman) og Vila Nova (New Approach) får noget at se til i dette selskab, og de rides med henholdsvis fire og fem kilos overvægt.

Der er syv løb på programmet i Göteborg på søndag – udover Kopparmärralöpning rides bl.a. også et 3-årshandicap over 1400 meter og Super Sprint over 650 meter.


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top