fbpx

Duca Di Como skal igennem øjen-operation i næste uge

Cathrine Erichsens fantastiske championmiler Duca Di Como skal på tirsdag igennem en operation for at få fjernet det højre øje. Det fortæller Øvrevoll-træneren til journalist Tom W. Johannessen i et interview på Øvrevolls hjemmeside.


Duca Di Como skal have fjernet det højre øje. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

“Det er det bedste for hesten. Han har været medicineret de seneste uger og haft haft smerter. Det kommer til at gå godt, heste klarer sig med kun ét øje”, siger Cathrine.

Duca Di Como (Clodovil) har vundet sine to eneste starter i Skandinavien i år. Først tog han sin tredje triumf i Pramms Memorial (L) på Jägersro i maj, og senest Tattersalls Nickes Minneslöpning (L) for femte gang på stribe.

Den skimle publikumsfavorit har vundet 22 af sine 36 starter og er mindre end 40.000 svenske kronor fra at runde syv millioner i samlet præmiesum til sin ejerkreds i Stall Como.

Duca Di Como var forhåndsanmeldt i den kommende søndags Peas And Carrots Mile (L) på Jägersro, men det bliver altså i stedet en “investering” i hestens fremtidige væddeløbskarriere.

Ifølge Tom W. Johannessen opereres Duca Di Como på Veterinærhøjskolen i Norge på tirsdag.

Duca Di Como har været trænet med særlige “goggles” for at beskytte det højre øje. Foto venligst lånt fra Cathrine Erichsen.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top