fbpx

Chaves og Schistl slår sig sammen på Tampa Bay Downs

Igennem flere år kæmpede Elione Chaves og Rafael Schistl indædt mod hinanden på de skandinaviske væddeløbsbaner, og de vandt begge størstedelen af de tre landes storløb. Nu har de to brasilianske venner genfundet hinanden på Tampa Bay Downs i Florida.


Elione Chaves ses her på ryggen af Cathrine Erichsen-trænede Master Bloom under forberedelserne til Saudi Cup-dagen i Riyadh. Foto: Privat.

”Jeg har et enkelt ridt for Rafa i morgen, fredag, og så har jeg tre igen på lørdag”, fortæller Chaves, der efter et par uger på Oaklawn Park i Arkansas kun har haft to ridt og derfor prøver lykken lidt længere sydpå.

Rafael Schistl rejste for tre år siden til USA og har fra bunden arbejdet sig op igennem hierakiet på Floridas vestkyst.

I fjor sadlede han 19 vindere i 161 starter og opnåede en sejrsprocent på 12, hvilket han har forbedret gevaldigt i årets tre første måneder, hvor det hidtil er blevet til 15 vindere i 73 starter. Det giver en sejrsprocent på 21, mens han har en pladsprocent på 47.

Staldens heste har indtil videre indløbet mere end $200,000 siden 1. januar.


Rafael Schistl er nu træner med succes og høj sejrsprocent på Tampa Bay Downs. Foto: Privat.

Chaves har fået ridtet på Schistls eneste deltager fredag aften, Royal Gold Digger (Mineshaft), mens han sidder op på tre af de fem heste træneren har til start på lørdag. De hedder Thawed (Frosted), Willworkforfood (Verrazano) og Take To The Skies (Handsome Mike).


Elione Chaves og Rafael Schistl. På vej til at starte et brasiliansk eventyr sammen i USA? Foto: Svensk Galopp / LapthinX.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen