fbpx

Jerry Bailey stopper karrieren efter Sunshine Millions

I en alder af 48 år lægger USAs fantastiske Hall of Fame-jockey Jerry Bailey støvlerne på hylden. Bailey sætter sig for sidste gang i sadlen når Santa Anita og Gulfstream Park afholder deres ‘Sunshine Millions’ serie bestående af otte Stakes-løb den 28. januar.


Jerry Bailey, der er blandt tre finalister til en amerikansk Eclipse Award som Outstanding Jockey 2005, kommer ifølge den amerikanske avis Daily Racing Form til at fortsætte karrieren som analyse-ekspert for tv-kanalen ESPN, der har købt rettighederne til at vise dette års Breeders’ Cup World Thoroughbred Championships.

Bailey selv sejrede fem gange i Breeders’ Cup Classic (Gr.1), senest i oktober hvor han red Saint Liam til en overlegen sejr i løbet. Derudover har Jerry Bailey vundet seks Triple Crown-løb, heriblandt Kentucky Derby i 1993 med Sea Hero og i 1996 med Grindstone. Jockeyens samlede indtjening i Nordamerika lyder på 295.865.139 US$, svarende til 1,8 milliard danske kroner, og Bailey er dermed den næstmest vindende nordamerikanske rytter nogensinde efter Pat Day, som selv sluttede sin karriere i august sidste år.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top