fbpx

10 længders sejr til Hurricane Reds 2-årige Who Knows What

Den tidligere skandinaviske champion, Derbytriumfator og flerdobbelte Gruppeløbsvinder Hurricane Red har sine to første små årgange på banerne i 2023, og på trods af ganske få chancer, er han far til flere prominente navne. Det seneste skud på stammen er tirsdagens overlegne 2-årsvinder Who Knows What.


Who Knows What på vej mod en overlegen maidensejr på Bro Park. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Who Knows What, der trænes af Henrik Engblom, ejes af Stall Who Knows og er opdrættet i Sverige på Stålemara Gård, aflagde sin maidentitel over 1200 meter dirt med 10 længders afstand til Juniper Tree-afkommene Duke Of Hastings og Anno, hvilket også betød at 2-årsløbet blev en tredobbelt triumf for York Stutteris avlshingste.

Who Knows What er ud af Naaqoos-datteren Who’s That Girl, som tidligere har produceret vindende Who’s The Boss (Hallucinate) og placerede Who Dares Wins (Moohaajim).

Hurricane Red (Hurricane Run) har igen i år haft en sparsom mængde hopper til bedækning, men resultaterne kommer de få satsende til gode, og avlshingsten er foruden Who Knows What både far til den svenske Oaks Trial-vinder Déjà Vu og til Lucien, som i år bl.a. har været anden i Dansk 2000 Guineas og tredje i Jyllandsløbet.

Who Knows What og Elione Chaves. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top