fbpx

Titannia fortsætter karrieren hos Anna Pilroth og Tobias Hellgren

Danmarks Derbyvinder 2022, Mette og Dean Olsens nu 4-årige hoppe Titannia, fortsætter løbskarrieren i Sverige hos trænerparret Anna Pilroth og Tobias Hellgren. Det fortæller Dean Olsen onsdag eftermiddag til GalopSport.


Titannia og Andreas Tapia Dalbark vinder The Macallan Dansk Derby 2022 foran Hear The Drums. Foto: Burt Seeger.

“Hun har været hjemme hos os på vinterferie et godt stykke tid, men i morgen kommer Tobias selv og henter hende, og så går rejsen mod Göteborg”, siger ejer/opdrætteren.

“At valget netop faldt på Anna og Tobias er dels på grund af, at de har deres egne træningsforhold, at de får rigtig meget ud af deres heste, og selvfølgelig fordi de er ekstremt hårdt arbejdende og virkelig er nogle gode ambassadører for sporten”, fortsætter Dean Olsen.

Titannia var som 2-årig i træning hos Paul Fitzsimons på Jägersro, men i vinterpausen mellem 2- og 3-årssæsonen blev hun flyttet til Lars Kelp i Dominostalden på Klampenborg.

Med Kelps – i hvert fald fald midlertidige – trænerstop, var Mette og Dean nødsaget til at finde en anden træner til Titannia, som i første omgang skal forberedes frem imod Dansk Breeders’ Cup.

“Lars har været med inde over rådgivningen, og han er selv meget begejstret for Anna og Tobias”, afslutter Dean.

Succes-parret Anna Pilroth og Tobias Hellgren overtager nu træningen af Titannia. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Titannia startede seks gange i løbet af sin klassiske sæson, og hun vandt de fire. Triumfen i forårets Mowerinaløb blev fulgt op af sejre i Jyllandsløbet, Dansk Derby og Breeders’ Trophy Classic.

Totalt indløb hun næsten 1,8 millioner danske kroner som 3-årig, og dertil kom Stall Perlens Appel Au Maitre-bonus på en halv million norske kroner for sejren i The Macallan Dansk Derby.


Genoplev Titannias Derbytriumf herunder:

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top