fbpx

Svenskejede og -opdrættede Harry debuterer over forhindringer på Auteuil

Roland Johanssons egenopdrættede, 6-årige Harry, der har indløbet mere end 1,5 millioner svenske kronor i sin karriere på de skandinaviske baner, får på søndag debut over forhindringer i sit nye regi hos Noel George og Amanda Zetterholm. “Han er blevet starterklæret i dag i et løb over 3600 meter på Auteuil”, fortæller Maxios-sønnens tidligere træner, Lennart J:r Reuterskiöld.


Harry ved sejren i Bro Park Trial foran staldkammeraten Per-Anders Gråberg. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

“Der blev starterklæret 13 deltagere, og samtlige er tidligere ustartet over forhindringer. Linda og jeg tager sammen med Roland til Paris for at se Harry løbe, og det bliver spændende. Der er over 26.000 euro til vinderen”, fortsætter Junior, der mod slutningen af 2022 tog afsked med hesten i stalden på Jägersro.

“Han rejste allerede før jul, så han kunne blive sprunget ind hos Noel George og Amanda Zetterholm. Det var også meningen, at han skulle have startet tidligere, men vejret gjorde, at debuten er blevet forsinket en smule”.

Harry nåede at vinde fem gange for Linda og Lennart J:r Reuterskiöld, og hans til dato største skalp blev taget som 3-årig i Bro Park Trial, hvor førstepræmien var 400.000 svenske kronor.

Senere var den urstærke væddeløber også anden bag Seneschal (Appel Au Maitre) i Svenskt St. Leger, og i fjor blev det til en enkelt sejr i et Guldhandicap hjemme på Jägersro.

Harry har som bedst været oppe i et skandinavisk generalhandicap på 87, og nu bliver det interessant at se, om han kan transformere sin gode fladløbsform over forhindringer.

Han debuterer søndag kl. 13:58 i Prix Rohan på Auteuil.

Harry og Jacob Johansen. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top