fbpx

RaceTime Magazine: På besøg hos Castro

September-udgaven af Brdr. Bustrups RaceTime Magazine inkluderer et besøg hos Jägersros flerdobbelte championtræner Francisco Castro, der ser ud til at være på vej mod et nyt championat i 2018.

Brdr. Bustrup har desuden interviewet Klampenborg Galopbanes direktør, Carsten Baagøe Schou, omkring Derbyderbydagen, staldbyggeri og tingenes øvrige tilstand på og omkring Klampenborg.


Læs også om galopsporten i Karibien, “Vidste du det” og meget andet hér.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder