fbpx

RaceTime Magazine 3/2020: Besøg hos Kriteriumskongen

I år er det 50 år siden Søren Jensen gjorde sin entré i galopsporten. Senere i år fylder han 65. I fjor var der 42 heste i stalden før sæsonstarten – nu er der 23. Brdr. Bustrup har besøgt den mangedobbelte championtræner til en snak om 2020.


Marts-udgaven af RaceTime Magazine byder bl.a. på en “Hall of Fame”-artikel om Stutteri Hjortebo og superproduceren Lady Clementine, om den fantastiske jockey Steve Cauthen, om hestes skridtlængde og ‘fremadvinkel”, samt et nærmere kig på to af tidernes bedste væddeløbsheste: Secretariat og Frankel.


Læs RaceTime Magazine 3/2020 hér.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder

Scroll til toppen