fbpx

Meydan: Es Raco meldt i Dubai Sprint (L)

Francisco Castros topsprinter Es Raco (Holy Roman Emperor) er blandt 25 anmeldte navne til torsdagens Dubai Sprint (L) over 1200 meter græs på Meydan.


Es Raco og Martin Rodriguez efter sejren i Malmö Hösthandicap 2020. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Es Raco skal dog have lidt held til at komme med i opgøret, idet han med sin OR93 deler 17. pladsen med fire øvrige kandidater – og der er en sikkerhedsgrænse på 14 startende i opgøret, der foregår lige ud.

Mac Racings nu 5-årige Es Raco afsluttede 2020 med et generalhandicap på 91 efter sin overlegne sejr i Malmö Hösthandicap. 91 modsvarer en OR på 102, og han er altså blot sat ind i torsdagens opgør på Meydan med en OR på 93, hvilket svarer til 86/87 i skandinavisk form.

Det skal dog også med, at Es Racos høje rating fra Sverige er opnået på dirt og ikke græs. I Dubai har Es Raco også både et dirt- og et græshandicap, og hér står han to pund højere på dirten.

Finder Francisco Castro et handicap over 1200 meter på dirt til Es Raco på Meydan, vil hesten altså rent matematisk stå med syv pund i hænderne ud fra sin skandinaviske efterårsform. Det svarer til mellem tre og fire kilo.

Også Bent Olsens 3-årige hoppe Revolutme (Fast Company) er meldt til løbsdagen – til Meydan Classic Trial over 1400 meter græs.

Revolutme sæsondebuterede direkte i UAE 1000 Guineas (L) i den forgangne uge, men trivedes ikke på dirten og sluttede sidst.

Der starterklæres til løbsdagen tirsdag morgen.


Anmeldelser: Meydan, torsdag 4. februar

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen