fbpx

Camelot sikrede Coolmore sejren i 2000 Guineas (Gr.1)

Aidan O’Brien vandt lørdag eftermiddag sin første klassiske sejr i England siden 2008, da Montjeu-sønnen Camelot under trænersønnen Joseph O’Brien trak det længste strå i Qipco 2000 Guineas Stakes (Gr.1) meter i Newmarket.Camelot lå størstedelen af de 1600 meter langt tilbage, og unge Joseph O’Brien var iskold da der for alvor blev givet marchordre forrest i feltet.

Camelot havde med 400 meter tilbage af opgøret en mur af heste foran sig, men han fandt vej mellem sine konkurrenter og kunne til slut vinde med hals foran franske French Fifteen/Olivier Peslier.

På tredjepladsen fulgte ligeledes franske Hermival/Gregory Benoist, med Richard Hannon-duoen Trumpet Major/Richard Hughes og Coupe De Ville/Paul Hanagan som de næste.

Born To Sea, lillebroderen til Sea The Stars, var aldrig i nærheden af at gå i sin brors fodspor og sluttede på 12. pladsen.

Vindende Camelot er endnu ubesejret i sin karrieres blot tre starter, og han forventes nu at gå direkte til Epsom Derby (Gr.1) den første lørdag i juni.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top