fbpx

“Alt er gået som planlagt med Ready Teddy”

Lørdag giver Jessica Long sæsondebut til sidste års Derby- og St. Leger-vinder Ready Teddy, der går direkte ud i Dansk Breeders’ Cup på Klampenborg.


Ready Teddy vinder Dansk St. Leger foran Malekha. Foto: Burt Seeger.

“Alt er gået som planlagt med Ready Teddy. Han har overvintret godt og ser fin ud i træning, og det har hele tiden ligget i kortene, at han skulle sæsondebutere direkte i Dansk Breeders’ Cup”, fortæller Jessica Long fredag eftermiddag.

“Vi så i fjor, at han ikke behøver at starte så ofte, og han er let at gøre klar, så der var ikke nogen grund til at lade ham sæsondebutere tidligere”.

“Min eneste bekymring er, at flere af vores heste underpræsterede i sidste uge, og Or Harry var ikke 100% i orden i halsen efter starten i Dansk 2000 Guineas”, fortsætter Jessica, der måtte se sin storfavorit falde helt ned som femte i opløbet og efterfølgende blive sænket med to kilo af handicapperen.

“Der var intet at se eller mærke på forhånd, så Or Harrys præstation chokerede os noget, men der var altså en forklaring”.

Ready Teddy skal tjekkes efter i halsen fredag eftermiddag, og først hérefter ved vi om det bliver en start i morgen på Klampenborg – men hvis han kommer, så er det også fordi han er helt klar til opgaven”, forsikrer Jessica Long, der også afslører den videre plan for Or Harry:

“Det er meningen, at han starter i Svenskt 2000 Guineas på Bro Park næste søndag. Han bliver starterklæret på mandag, og så afhænger starten ligesom i Ready Teddys tilfælde af, om han er i orden i halsen før løbet”.


Program: Klampenborg, lørdag 5. juni – første start kl. 12:45

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder