fbpx

Luis Villarroel ny førstejockey for Brian Wilson

Klampenborg får et nyt træner/jockey team i 2007, når Luis Villarroel overtager posten som førstejockey i stalden hos Brian Wilson. Det nye samarbejde sker dels på baggrund af Bettina Wilsons valg om at stoppe rytterkarrieren, og dels fordi Luis Villarroel slutter sin trænervirksomhed på Hvidegården for at koncentrere sig 100% om jockeykarrieren igen.


“Jeg fornyer ikke min trænerlicens i 2007. Som jockey har jeg haft et rigtig god sæson i år, og det har givet mig fornyet lyst til at ride løb. Der skulle heller ikke længere overvejelse til før jeg sagde ja til jobbet som førstejockey for Brian Wilson, og jeg glæder mig meget til samarbejdet som officielt bliver fra 1. januar”, fortæller Luis Villarroel tirsdag aften.

Brian Wilson går det nye år i møde med 20 heste i træning, og efter Bettina Wilson har lagt støvlerne på hylden er den tidligere Derby-vindende træner/jockey lykkelig over at Villarroel har underskrevet ansættelseskontrakten.

“Bettina har kæmpet hårdt med vægten de sidste par år, og hun har nu valgt at slutte med at ride væddeløb. Hun rider selvfølgelig fortsat ud hver eneste dag og er uundværlig i stalden, så jeg er sikker på at Luis og hende bliver et stærkt team i det daglige. Luis er en virkelig dygtig hestemand, han giver sig altid 100% og rider for hver eneste placering. Jeg er meget glad for at kunne overlade tøjlerne til ham”, fortæller Brian Wilson, der har haft et kedeligt år med en virusplaget stald.

“Jeg havde nogle rigtig lovende 2-årige heste, men de fleste nåede kun at starte en enkelt gang på grund af sygdom. Hestene træner dog godt igen og jeg er meget spændt på det nye år, ikke mindst med henblik på de nye heste i stalden”, fortsætter Wilson, der har ni kommende 2-årige i sin varetægt for flere nye ejere.

“I 1977 vandt jeg som jockey et løb med hesten Blue Opera. Det var den daværende ejers første sejr, og efter mange års fravær er han tilbage i galopsporten som ejer af en virkelig spændende hoppe efter Academy Award og Kutbeya. Hun ligner sin farfar Danehill meget, og det er forhåbentlig blot én af de heste der med Luis Villarroel som pilot går et indbringende nyt år i møde”, slutter BrianWilson.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top