fbpx

Tre dages jubilæum for fuld musik

Hestene spiller hovedrollerne når Jydsk Væddeløbsbane fejrer 100 års jubilæum, men banen sætter alle sejl til for at byde på tre dages totaloplevelse.


Har du ikke allerede oplevet Jydsk Væddeløbsbane nymoderniserede publikumsfaciliteter, så er jubilæumsweekenden en oplagt mulighed. Her ses Jydsk Væddeløbsbanes direktør i en del af de nyrenoverede faciliteter.

“Vi har forsøgt at skabe et program for hver af de tre dage, hvor der er aktiviteter for hele familien både før, under og efter løbene i form af forskellige former for musik, konkurrencer og forplejningsmuligheder både ude og inde. Alt sammen for at gøre jubilæet til en helhedsoplevelse”, siger Jydsk Væddeløbsbanes direktør Anders Ebsen.

Gennem måneder og i særlig grad i de seneste uger, har staben arbejdet målrettet for at alt kan klappe i forbindelse med weekendens forestående højdepunkter:

  • Fredag d. 28. juni kl. 15.45: Fair Finans Jydsk 4-års Hoppe Grand Prix
  • Lørdag d. 29. juni kl. 13.45: Århus Stiftstidende Jydsk Derby 
  • Søndag d. 30. juni kl. 13.45: Rengøringsservice Danmark Jydsk 4-års Grand Prix – IdHAIR Preben Munchs Mindeløb

I anledning af jubilæet bliver der musikalske indslag alle tre dage. Fredag vil en DJ og en saxofonist sætte stemningen på publikumspladsen, og både lørdag og søndag vil en trio spille såvel ved indgangen om rundt på publikumspladsen i timerne før løbene samt til et after race-party efter lørdagsløbene – alt sammen med sigte på at give publikum en helhedsoplevelse, der rækker længere end til selve løbene.

“Forventningerne til fremmødet er tårnhøje, også for det tyder på, at vi får godt vejr i weekenden. Vi har lagt os i selen for at få budskabet om jubilæet ud, både lokalt og regionalt. Og så håber vi desuden at publikum fra hele landet bakker op og møder frem og tager del i fællesskabsoplevelsen. Rent sportsligt er det jo sæsonens højdepunkter, som er kogt ned til afvikling i samme weekend, hvor løbene normalt har været delt over flere”, siger Anders Ebsen.

Tag til væddeløbsfestival i Århus. På Jydsk Væddeløbsbanes hjemmeside jvb-aarhus.dk kan du købe billetter og orientere dig om de enkelte jubilæumsdages aktiviteter og underholdningsprogram.

Aarhus har masser af overnatningsmuligheder, oplevelser, spisesteder og attraktioner. Find yderligere inspiration på visitaarhus.dk 

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top