fbpx

RaceTime Magazine 8/2019: Nye ansigter i galopsporten

I oktober-udgaven af RaceTime Magazine tager Brdr. Bustrup sammen med træner Flemming Poulsen til Fyn for at besøge Gitte og Ole Torkdahl, der efter nogle år i travsporten nu satser 100% på fuldblodshestene.


RaceTime Magazine byder ligeledes på en artikel med scener fra Scandinavian Open Yearling Sale, og så kommer Per Bustrups gennemgang af Provinsens væddeløbsbaner i denne omgang forbi Aarhus.


Læs RaceTime Magazine 8/2019 hér.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder

Scroll til toppen