fbpx

My Fortune til tops i dansk og svensk Derbyranking

Søndagens opvisning i Appel Au Maitre Svenskt Kriterium på Jägersro betød, at Bettina Andersen-trænede My Fortune skød sig til tops på rankinglisterne til både Svenskt og Dansk Derby i 2024.


Den svenske Kriteriumsvinder My Fortune med sin træner Bettina Andersen og jockey Oliver Wilson. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Handicapper Nicholas Cordrey kvitterede nemlig ved at hæve My Fortune med tre kilo fra 80 til 83, og det betyder, at han stryger alene til tops på den danske Derbyliste, mens han på den svenske er nummer ét med flere point end Giovanni Torkdahl (Lope De Vega) og Rockofthemountain (U S Navy Flag), som også står på 83.

På rankinglisten til The Macallan Dansk Derby er den svenske Kriteriumsvinder og danske Vinterfavorit nu et enkelt kilo foran Bent Olsen-trænede Brigadier (Moohaajim), som championtræneren valgte at spare resten af sæsonen med, efter han i september vandt Dansk Galops Auktionsløb med syv længder.

Lord Of Denmark vandt Herman Sallings Mindeløb – Den Jydske Vinterfavorit i lørdags. Foto: Ole Hindby.

Lea Olsens Lord Of Denmark (Lord Of England), som i lørdags blev en overlegen vinder af Købmand Herman Sallings Mindeløb – Den Jydske Vinterfavorit, blev hævet fra 70 til 77 for præstationen. Dermed overvintrer han også som ét af de 10 højest rangerede navne på listen til næste års Derby i Klampenborg.

Også Niels Petersen-trænede Chelsea Morning (Mustajeeb) tog med sin andenplads i Svenskt Kriterium et skridt op af ranglisten til 78.


Se mere:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top