fbpx

Meydan: Ascot Brass og King David meldt til på fredag

Mandag morgen kl. 8 udkom anmeldelserne til fredagens Dubai World Cup Carnival-løbsdag på Meydan, og det blev som forventet med både Karin Sallings danskopdrættede King David og Stall Valleys svenskopdrættede Ascot Brass på listen.


Niels Petersen-trænede Ascot Brass med sin træningsmakker Maikel Narvaez på Meydan.

King David er blandt 12 potentielle deltagere i Gruppe-2-opgøret Al Rashidiya over 1800 meter græs – samme distance og underlag som Marit Sveaas Minneløp (Gr.3), som Elusive City-sønnen vandt for første gang i fjor.

Med sin OR 107 er King David det sjettehøjest handicappede navn på listen, der toppes på 114 af Godolphins Dubai Future (Dubawi) og Sheikh Obaids San Donato (Lope De Vega).

Der rides om en samlet præmiesum på 180,000 USD i Al Rashidiya (Gr.2).

King Davids staldveninde Ascot Brass (Juniper Tree) skal ud og have et løb i kroppen forud for Cape Verdi Stakes (Gr.2) – løbet som hun førte kort før målstregen i fjor, for siden at ende på andenpladsen bag franske Pevensey Bay (Footstepsinthesand).

Ascot Brass er på fredag meldt i Ipi Tombe Stakes, et udskrevet opgør over 1400 meter græs, og hér står fire af de 10 potentielle konkurrenter højere end multimillionøsen fra Norge.

Igen er det Godolphin der har de to højesthandicappede navne i form af Soft Whisper (Dubawi) og Wild Beauty (Frankel) – begge på OR 106.

Der starterklæres til Meydan tirsdag morgen.


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top