fbpx

Kelp købte tre heste i Kentucky

Klampenborg-træner Lars Kelp var som før omtalt tilstede på Keeneland Sales i sidste uge, og foruden den følhoppe han købte for 40.000 US$ til Havreholms Stutteri fik han også hammerslag på to øvrige heste – en avlshoppe og et føl – som blev handlet til svenske kunder.


Lars Kelp købte den 10-årige avlshoppe Threeminuteappeal v. Exbourne – Appeal To Me v. Valid Appeal, der er ifolet Danzig-sønnen Belong To Me. Threeminuteappeal vandt fire gange som 4-årig, og i avlen har hun haft et enkelt startende afkom, den 3-årige Glitterman-søn Uno Way Calle, der har vundet to løb og 36.821 US$ i 2007.

Threeminuteappeal er søster til de Stakes-placerede For Elise og Restless Appeal, og sidstnævnte har selv produceret Stakes-vinderen Charming Colleen. Prisen for denne interessante avlshoppe var 12.000 US$.

Senere i forløbet sikrede Lars Kelp sig et fukst hingsteføl fra marts efter Nijinsky-sønnen Sky Classic og J P Hamer-datteren Cowgirl Wisdom. Føllets 20-årige far Sky Classic var firefoldig champion i både USA og Canada og hans sejre inkluderede bl.a. Rothmans International Stakes (Gr.1). I avlen er han blevet far til 47 Stakes-vindere og seks Champions, heriblandt Thornfield og Sky Conqueror.

Moderen Cowgirl Wisdom var uplaceret i to starter, og dette er hendes første føl. Hun er selv efter den Stakes-placerede hoppe My Virginia Reel, der tidligere har produceret fem vindere af i alt 35 løb. Hingsteføllet blev handlet for blot 4.500 US$.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top