fbpx

Ilo – varm kandidat til Dansk Breeders’ Cup

Det var ikke kun på Klampenborg man lørdag eftermiddag kunne følge topkandidater til Dansk Breeders’ Cup.


Mens Airboss løb sig ind i favoritgruppen på Klampenborg, stod Wido Neuroth-trænede Ilo for en opsigtsvækkende præstation hjemme på Øvrevoll.

Ilo var i fjor tredje gennem mål i Dexia Dansk Derby, inden han sluttede året af med to sejre i træk i henholdsvis Breeders’ Prize Classic og Norsk Mesterskap for 3-åringer. Lorofino-sønnen ser imidlertid ud til at være blevet endnu bedre ovenpå vinterpausen, og via en stærk afslutning sejrede han lørdag i det kvalitative handicap Subaru Sølvdivisjon over 1600 meter græs.

Ilo fik en vanskelig rejse på bagsiden, og han havde mange længder frem til de førende ved indgangen til opløbet. Fredrik Johansson fik dog båret sæsondebutanten igennem feltet og til sidst kunne han strække sig på stregen og henvise Quint Essentials til andenpladsen, med yderligere en længde til Heathwood på tredjepladsen.

“Det var faktisk en ret god præstation af Ilo, og han ser ud til at være endnu bedre i år end i fjor. Det lover godt frem til Dansk Breeders’ Cup, som bliver hans næste opgave”, udtalte Wido Neuroth i det efterfølgende sejrsinterview.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top