fbpx

Got A Lot, Slava Ukraini, Good Fortune og White Heart meldt på Meydan

Den kommende fredags skandinaviske islæt på Meydan vil efter al sandsynlighed bestå af Søren Jensens duo Got A Lot og Good Fortune, samt Niels Petersens White Heart og Slava Ukraini.


Good Fortune. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Mandag morgen er der blevet forhåndsanmeldt til løbsdagen.

Havemanns og Stald Shakers 5-årige Good Fortune (Appel Au Maitre) er næsthøjest handicappede navn på listen i Zabeel Turf over 2000 meter græs.

Breeders’-vinderen kommer ind i opgøret med 61 kilo, kun overgået af Shadwells 7-årige Maydanny (Dubawi), der får et kilo mere på ryggen.

I samme opgør har Niels Petersen meldt Karin Sallings 5-årige White Heart (Camelot), der skal bære 59,5 kilo og har en placering som nummer seks på listen.

Der rides om en samlet præmiesum på 100,000 USD i Zabeel Turf.


Slava Ukraini (til venstre) med staldkammeraten Gravity. Foto: Burt Seeger.

I de 3-åriges Jumeirah Classic (L) over 1800 meter græs bliver der efter alt at dømme et spændende gensyn med Stald Handshakes Slava Ukraini (Moohaajim), der afsluttede 2022 som den højest handicappede 2-årige hest i Skandinavien.

Auktionsløbs- og Basnæs-vinderen har fået en OR på 87 og står dermed som nummer syv på listen, der suverænt toppes af Godolphins dobbelte Listed-vinder Naval Power (Teofilo) med en OR på 110, svarende til 95 i skandinavisk handicap.

De fem øvrige konkurrenter med højere OR end Slava Ukraini står mellem 98 og 93, svarende til mellem 89 og 87 i Skandinavien.

Den samlede præmiesum i Jumeirah Classic (L) er 150,000 USD.


Søren Jensen-trænede Got A Lot strækker ud på Meydan under Liam Doran. Foto: Dubai Racing Club.

I hoppernes udgave af Jumeirah Classic rides der over 1400 meter græs om en præmiesum på 100,000 USD, og hér har Søren Jensen meldt sin talentfulde Camelot-datter Got A Lot.

Got A Lot, der vandt to af sine tre starter i fjor og sluttede af med at vinde Vinterfavoriternas Pris på Bro Park, står som nummer ni ud af de 12 anmeldte på handicappet, og hun har godt 12 kilo at finde mod Speed bin Suroors Gruppe-2-vinder Mawj (Exceed Excel), der afsluttede 2-årssæsonen som tredje i Cheveley Park Stakes (Gr.1) bag Lezoo (Zoustar) og den senere Breeders’ Cup-vinder Meditate (No Nay Never).


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top