fbpx

Fornem Göteborg-debut af My Motivate Girl

I sin første start på svensk grund blev Jessica Long-trænede My Motivate Girl tredje bag Lennart J:r Reuterskiölds duo Gulfstream Tiger og Mountain på Jägersro. Søndag var dirt byttet ud med græs, og Requinto-datteren leverede en fornem indsats i Göteborg.


My Motivate Girl vinder sikkert under Shane Karlsson. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

I hænderne på Shane Karlsson lå My Motivate Girl (Requinto) i begyndelsen næstsidst udvendigt for storfavoritten Serenity Bloom (Reliable Man), der her startede på græs for første gang ovenpå sejre i både Svenskt Kriterium og Becky Moss Fillies Mile hjemme på Jägersro.

Det lave udgangstempo var aldrig nogen fordel for Serenity Bloom, der intet fandt på opløbsstrækningen.

Meget bedre gik det i stedet for My Motivate Girl, som forblev udvendigt ved indgangen til opløbet og siden trak let fra Patrick Wahl-trænede Janice (Philomatheia) og Ellinor Rasmussons Drogheda (Dragon Pulse) til en sikker halv længdes sejr på stregen.

Sejren var 41.500 svenske kronor værd for Motivated People, der købte My Motivate Girl for 12,000 guineas igennem træner Jessica Long på sidste års Tattersalls October Horses in Training Sale i Newmarket.

Jessica Long tager imod Shane Karlsson i bøjlerne på My Motivate Girl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Hoppen havde vundet to af sine ni starter som 2-årig i træning hos Archie Watson. Hun kom til Sverige med et omregnet handicap på 76 og debuterede som før omtalt med en tredjeplads over 1200 meter på Jägersro, otte længder bag Gulfstream Tiger og to bagved Mountain.

Begge My Motivate Girls sejre i England blev vundet på Wolverhamptons all-weather, men hun leverede desuden flere udmærkede præstationer på græs, og da præstationen i sæsondebuten langt fra var dårlig, ser det ud til, at Long-teamet hér har en spændende 3-årig hoppe til senere opgaver.

Hun er nu først og fremmest meldt i Norsk 1000 Guineas den 27. juni.MY MOTIVATE GIRL (IRE)
brun hoppe 2017
v. Requinto (Dansili)
1. mor Albaraaha (Iffraaj)
2. mor Tolzey (Rahy)
3. mor Legal Opinion (Polish Precedent)
1. sejr i Göteborg/Sverige
3. karrieresejr
177.511 SEK.
Hcp.: 76.
Ejer: Motivated People.
Træner: Jessica Long.
Opdrætter: Andrea Ryan.
Købt for 12,000 Guineas på Tattersalls October Horses In Training Sale 2019.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen