fbpx

Cathrine Erichsens Apollo Star sidst i ørkendebut

Det blev ikke til nogen debutsejr i ørkenen for den norske træner Cathrine Erichsen, der fredag aften måtte se Apollo Star slutte sidst gennem mål i Park Lane Trophy over 1777 meter på Nad Al Sheba.


Apollo Star var undervejs fremme i front, men der var ikke mere i tanken da feltets øvrige deltagere fik marchordre, og den tyske hest sluttede på en fjern sidsteplads bag Godolphins vinder Alexandros med Frankie Dettori på ryggen.

Sejren til Alexandros var blot en af tre for Godolphin og Saeed bin Suroor. Tidligere på aftenen havde Dettori redet Asset først over stregen i Oxford Trophy over 1200 meter, og sidenhen var det Ted Durcans tur til at vinde for the Boys in Blue, da han på ryggen af Friston Forest formåede at fange sin staldkammerat Veracity/Dettori med det mindst mulige.

I dagens hovedbegivenhed, UAE 1000 Guineas over 1600 meter dirt kunne Godolphin dog ikke leve op til forventningerne med SOS Brillante og Devotee som sluttede henholdsvis syvende og sidst, mens sejren i stedet gik til Jerry Barton-trænede So Shiny/Mick Kinane, der let med tre længder henviste Earth Living/Christophe Lemaire til andenpladsen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top