fbpx

Albany Hall sluttede sæsonen af med andenplads

Årets svenske Derbyvinder, Flemming Poulsen-trænede Albany Hall, sluttede lørdag eftermiddag året af med en andenplads i Prix Brantome over 1600 meter på Saint-Cloud.


Turtle Island-sønnen måtte give vægt til hele feltet, inklusiv to kilo til Nicolas Clement-trænede Sweet Venture, der trak sig sejrrigt ud af opgøret med halvanden længdes afstand til Albany Hall.

Stald Composits derbyvinder havde derudover små tre længder til Incentive på tredjepladsen, og han fik utvivlsomt afsluttet en flot sæson med manér. Det blev til tre sejre i otte starter og mere end 1,1 million danske kroner på præmiekontoen.

Albany Hall får nu en velfortjent pause, men dukker muligvis op tidligt i 2006, idet Flemming Poulsen påtænker at matche ham i the European All Weather Series der allerede begynder i marts og slutter med Pramms Memorial (L) på Jägersro i begyndelsen af maj.

Netop en start i Pramms Memorial (L) tegner meget sandsynlig, og dermed vil Albany Hall også få mulighed for at bevise at hans knusende overlegne sejr i Svenskt Derby var et tegn på høj klasse, og Flemming Poulsen ser naturligvis frem imod at se staldens fanebærer i 2005 kæmpe mod de bedste ældre heste i Skandinavien til næste år.

I det 3100 meter lange Prix Denisy var sidste års svenske Derbyvinder Zenato også i aktion, men den Fredrik Reuterskiöld-trænede hingst kunne intet stille op og sluttede på en distanceret 9. plads under Ioritz Mendizabal.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top