fbpx

40.000 euro for Binary Files lillesøster

På det netop overståede Goffs February Sale, hvor alle rekorder endnu engang blev slået, blev en halvsøster til den skandinaviske champion Binary File solgt for 40.000 euro, svarende til ca. 300.000 danske kroner.


Den kun 4-årige Foreign Language (Distant View – Binary v. Rainbow Quest) var vinder som 3-årig i fjor, og hun blev solgt til BBA Ireland.

Forrige års vinder af Norsk 1000 Guineas, Montjeu-datteren Sorrento Steel, var ligeledes i ringen på Goffs February Sale, men hun blev købt tilbage for 14.000 euro.

Den 11-årige hoppe Flying Albatross, datter af den tidligere danske Derby-vinder Rossard, blev solgt til Murt Griffins for 24.000 euro.

Dyreste hest på Goffs February Sale blev den 3-årige Danehill-datter Leavingonajetplane, som blev solgt til italienske Guglielmi Giacinto for 400.000 euro.

 Leavingonajetplane kommer fra en fremragende moderlinje som datter af Sadler’s Wells-hoppen Peach Out Reach, der selv er helsøster til Listed-vinderen Briolette og halvsøster til den seks-dobbelte Gruppe-1-vinder Pilsudski og tre øvrige Black Type-vindere.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top