fbpx

Tredjeplads i Rhein-Ruhr Derby Trial (L) til uheldig Nobileo

Hesten der allerede efter sin første start i Norge blev betegnet som den “nye” Valley Chapel, Wido Neuroth-trænede Nobileo, fik torsdag aften en tredjeplads med hjem fra det tyske Listed-opgør, Rhein-Ruhr Derby Trial over 2200 meter i Mülheim.


Nobileo fik en perfekt udgangsposition under danske Lennart Hammer, men desværre løb parret ind i pladsproblemer i opløbssvinget og mistede vigtigt terræn. I starten af opløbet løb Nobileo ind i flere problemer, da Hammer ikke kunne finde plads til angreb, og det endte med at hesten blev trukket længere ud i banen.

Nobileo løb samtidig stadigvæk grønt, og først over de sidste 150 meter kom han rigtigt i gang. Desværre var det for sent til at fange de to forreste, og Nobileo måtte tage til takke med tredjepladsen efter et forløb der med lidt mere held undervejs sagtens kunne have givet ham sejren. Galileo-sønnen fik dog bevist, at han bestemt ikke falder igennem imod de gode tyske heste, og det er med garanti ikke det sidste vi ser til hingsten syd for den danske grænse, og at der også i Tyskland er respekt omkring

Stall Perlens hest kom udtryk i, at han faktisk startede som favorit i totalisatoren til 3,6 gange indsatsen.

Sejren gik til Hans Blume-trænede N’oubliez Jamais, der blev redet til sejr af velkendte Terry Hellier. Hellier der på næste søndag gæster Klampenborg Galopbane med flere spændende ridt på Derby-Dag.

Både Bent Olsen og Lars Kelp har bekræftet over for galopsport.dk, at de har booket Terry Hellier til at ride for dem, men hvem Hellier sidder op på offentliggøres sammen med startlisten til Derby-Dagen fredag eftermiddag. Og begge trænere står som bekendt med en række spændende navne på anmeldelseslisten!

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top