fbpx

Top-dag for Larsen og Stall Reuterskiöld på Jägersro

Mark Larsen er i dag bosat i Aalborg, hvor han sammen med sin forlovede Louise Møller driver professionel trænervirksomhed.


Trænervirksomheden går forrygende, og parret tager efterhånden sjældent fra en dansk væddeløbsbane uden en eller flere sejre i bagagen. På hesteryg er Mark Larsen også flyvende, også selv om de fashionable adresser i Canada, Californien og Macau nu er skiftet ud med Nordjylland.

Torsdag eftermiddag togLarsen således i partnerskab med Lennart og Fredrik Reuterskiöld hele fire dagssejre på Jägersros dirt track i Malmö. Larsen lagde ud med at vinde Fibergi-Stayern over 2200 meter i bøjlerne på danskopdrættede Citizen Kane, der fik lov at føre fra start til mål og således aldrig blev rigtig presset. Det var syvende karrieresejr for Rock City-sønnen, der ejes af Stall Reuterskiöld og Pigvet AB, og den 4-årige vallak trænes af Lennart Reuterskiöld.

I Oktober Sprint over 1200 meter slog Lennart Reuterskiöld og Mark Larsen til igen, denne gang med 5-årige Mabrook, der fik en perfekt start og ramte fronten med det samme.

Herfra dikterede Larsen pacen hele vejen og kunne ned gennem opløbet afvise et ellers fint angreb fra Spasiba/Sara Slot. I det 1600 meter lange Törringelöpning for den yngste årgang var Larsen for første gang i bøjlerne på Malmö Stads Pris-vinderen Mad Dog Slew, og for tredje gang lod konkurrenterne den danske jockey diktere pacen, hvilket betød let spil for Mad Dog Slew og endnu en let sejr med to længder foran Al Bagari/Manuel Martinez og Macleod’s/Jacob Johansen.

Mad Dog Slew trænes af Fredrik Reuterskiöld og går næste gang ud i Vinterfavoriternas Pris på Täby søndag den 16. oktober.

Fjerde og sidste dagssejr for Mark Larsen og familien Reuterskiöld kom i Ljungstorplöpning over 1600 meter for de 2-årige maidens.

Her fik Richard Of York-sønnen Castle Ritchie sin første sejr i sit tredje forsøg, da han sikkert med halvanden længde afviste Dalei/Jacob Johansen til andenpladsen.

Castle Richie er første afkom efter Castle Queen, som netop Lennart Reuterskiöld, Mark Larsen og Castle Stables havde mange glæder med, heriblandt sejren i Vinterfavoritternes Ærespræmie tilbage i 1998.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top