fbpx

Show Of Faith skal forsvare handicap på 81

10-årige Show Of Faith starter tirsdag aften fra sin karrieres hidtil højeste handicap. En karriere, som nu har budt på 20 sejre og enorme glæder for Stald Søndervang.


Marcos Robaldo vinder med Acclamation-datteren Show Of Faith. Foto: Ole Hindby.

”Jeg tror, at denne sæson bliver hendes sidste som væddeløber”, fortæller træner Ann-Charlotte Kirstine Wedsgaard, der har fået nyt efternavn.

”Jeg blev gift for tre uger siden”, beretter Ann-Charlotte, som tidligere lød efternavnet Nielsen.

Show Of Faith har været helt utrolig, men spørgsmålet er om hun nu kan forsvare sit nye tal. Hun vandt meget let sidst, så jeg bliver ikke forbløffet hvis hun vinder igen, men omvendt er hun hævet så mange kilo i år, at man næsten ikke tør tro på det”.

For femte gang i år har nordjyden booket brasilianske Marcos Robaldo til ridtet i Swan Black Handicap, der rides over 1500 meter.

”Marcos fik chancen på Aalborgs åbningsdag i år, og han har gjort det så godt med hende med tre sejre i fire starter, at vi selvfølgelig har givet genvalg til ham i morgen”.

Marcos Robaldo og Show Of Faith modtages af Ann-Charlotte Wedsgaard, Villy Nielsen og Stig Tøfting. Foto: Ole Hindby.

Acclamation-datteren møder fem konkurrenter i form af Amadeus Sprint, Laudate Dominum, Wellington, Haseen og Dreaming Of Love.

Ann-Charlotte starter en enkelt hest mere på sin hjemmebane tirsdag aften.

”Jeg er ret optimistisk omkring Quiet Weekend. Han har ikke vundet løb hidtil, men sejren kan komme når som helst og formen er som den skal være”.

Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen