fbpx

Første Stork-føl i 2023 til verden på Haras du Taillis

En halv time før midnat mandag aften nedkom Stutteri Storks avlshoppe Kodachrome med et flot hoppeføl efter Juniper Tree. “Hun folede på Haras du Taillis i Frankrig, og det var ukompliceret og helt efter bogen”, fortæller Henrik Stork tirsdag eftermiddag.


Hoppeføllet efter Juniper Tree med sin mor Kodachrome er 12 timer gammelt på billedet herover. Foto: Haras du Taillis.

Kodachrome blev importeret til Danmark som 2-årig fra Tattersalls Horses In Training Sale i Newmarket, og i Tina Mortensens varetægt vandt hun direkte i sin skandinaviske debut over 1200 meter i Göteborg.

Hoppen, der bl.a. er halvsøster til Klampenborg Store Sprint-vinderen Lady Lily (Desert Sun), startede kun en enkelt gang yderligere og gik efter 3-årssæsonen i stutteriet. Kodachrome blev bedækket ved Reliable Man (Dalakhani), og første afkom blev den senere klassisk placerede Handyman Carlras, der som bedst nåede at handicap på 80.

Kodachrome er også mor til 2-årige Chrome Carlras (Appel Au Maitre), der er i træning hos Rikke Bonde, og i fjor folede hun en helsøster til Handyman Carlras på Stutteri Stork.

Kodachrome skal bedækkes ved Hunter’s Light, som netop er blevet tilmeldt den skandinaviske Breeders’-serie, og så får hende og hoppeføllet hjem længere inde i foråret”, siger Henrik Stork.

Kodachrome og Nicolaj Stott. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Kodachrome. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top