fbpx

Farvel til corona-restriktionerne på Fyensløbsdagen

Lørdag den 11. september er lig med årets største galopdag på Fyens Væddeløbsbane, og det bliver samtidig et kærkomment farvel til corona-restriktionerne.


Opløbsbilledet fra Fyensløbet i fjor, hvor Eftiraath vandt overlegent for Nicolaj Stott. Foto: Gorm Foto.

“Jeg kan godt garantere forrygende stemning med masser af tilskuere på plads, og dertil ser græsset fantastisk ud lige nu, så banebetingelserne bliver optimale”, siger Tom Christensen.

Fyens Væddeløbsbane fejrer, at der for første gang siden 2019 kan afholdes en løbsdag helt uden restriktioner relateret til Covid-19.

“Alle ejere og trænere med heste til start inviteres til velkomstreception, der er ærespræmier til vinderen og et flot dækken til vinderen af ‘Best Turned Out Horse’ samt blomster til nummer ét og to i samtlige opgør på dagen”.

“Dertil bliver der to til tre hjælpere ved startboksen og transporttilskud til alle uplacerede heste”, fortsætter Tom Christensen, der håber på bred opbakning fra hele landet og måske også Skåne-regionen når der anmeldes til Fyensløbsdagen.

“Der skal allerede anmeldes til Stark Fyensløbet og Restaurant Bondestuen Odense Milen i morgen, onsdag den 25. august, og de øvrige løb meldes onsdag den 1. september”, afslutter Christensen.

Propositionerne til Fyensløbsdagens syv opgør ses herunder.


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen