fbpx

Debutanten Danila vandt Amacitalöpning

Det blev Jonny Drews-trænede Danila der tirsdag aften trak sig sejrrigt ud af Amacitalöpning over 1150 meter for de 2-årige hopper i Stockholm.


Danila startede for første gang i sit liv, men havde i hænderne på Kim Andersen ingen problemer med at henvise Mellay/Ivan Lopez til andenpladsen, mens Congress Woman/Manuel Martinez var yderligere en længde efter på tredjepladsen.

Der var således 100.000 kroner i førstepræmie til Silvano-datteren Danila, der både er ejet og opdrættet af Mats Müllern, der også selv ejer moderen Dansa (Moulin). Dansa har tidligere produceret fire vindere af fem startende afkom, heriblandt både Danridge, Danitas og Dando. Dansa er selv ud af

Hotfoot-datteren Dancin’ og dermed søster til gode heste som Salta, Czardas, Petrés Pet og Diaghilew.

Totalisatorfavoritten Two Sips Sue sluttede på femtepladsen, og feltets eneste dansktrænede hest, Bent Olsens Chapel Hill måtte nøjes med syvendepladsen. Sejren med Danila var Kim Andersens første siden 1997, hvor han vandt med Michael Kahn-trænede PearlyPet.

Det første Trial til Svenskt Breeders’ Trophy over 1950 meter græs gik til Tommy Gustafsson-trænede Happening, der med Fernando Diaz på ryggen let slog dansopdrættede What A Man/Nicholas Cordrey med en længde, hvorefter totalisatorfavorittenNottingham sluttede op som tredje. Täby Maraton over velvoksne 4219 meter græs gik til den norske gæst Czardas Kadett, der her vandt sin karrieres anden sejr i 23 starter. Lando-sønnen vandt let med halvanden længde før Steelwolf/YvonneDurant og Best Wishes/Dina Danekilde.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top