fbpx

Danske galopløb til alle: Bet25 Live på gratis TV-app

På den frit tilgængelige platform Pluto TV er det nu muligt at streame alle danske trav- og galopløb via kanalen Bet25 Live. “Vi vil gerne have hestevæddeløb ud til et bredere publikum. Hvis vi skal vækste sporten og spillet, skal alle i Danmark – ung som gammel – kunne følge væddeløbssporten direkte på tv eller fra deres smartphone”, siger Bet25’s marketingschef Anders Mørup.


“Og det kan vi ved at dele signalet på Pluto TV, der er den nemmeste måde i verden at se TV på. Det er gratis og kræver hverken login eller oprettelse af en konto. Man er i gang med det samme”, fortsætter Anders.

I forhold til livesignalet på Bet25’s hjemmeside er der 20-30 sekunders forsinkelse på Pluto TV. Det er rent teknisk, når man re-streamer signalet via platformen. Det skal man være opmærksom på, hvis man har for vane at spille helt frem til spilstop.

“Vi har selvfølgelig også stadig signalet, som vi plejer, på bet25.dk”, siger han.

Pluto TV er en gratis app, der ikke kræver abonnement. Pluto TV kan downloades som app til telefonen og de fleste Smart TV, som Apple-tv, Sony, Samsung, Philips og Chromecast.

“Det tog mig kun 10 sekunder, første gang jeg gik på, og så var jeg kørende”, siger Anders Mørup.

Udover danske væddeløb viser Bet25 Live også mange internationale løb.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top