fbpx

Novasky fik revanche i Norsk Breeders Prize

I Svenskt Breeders’ Trophy var Tommy Gustafsson-trænede Novasky klar favorit, men da sadlen gled og jockey David Delgado mistede stigbøjlerne var alle håb om sejr forsvundet. Søndag eftermiddag var Novasky klar til revanche i den norske pendant på Øvrevoll.


Denne gang var der ingen tvivl om styrkeforholdet, og Sto Nova ABs flotte Diaghlyphard-datter kunne på den regntunge bane trække let fra konkurrenterne i opløbet og sejre overlegent med tre længder før Søren Jensen-trænede Blue Mary, som gik endnu et heroisk løb på andenpladsen.

Ligeledes danskopdrættede Le Chef snuppede tredjepladsen foran Vigelegere ogSheik Dubai. mens både Next Venture og Eko Arabian Night sluttede lige uden for præmierækken. Sejren i Breeders Prize gav flotte 649.000 kroner i førstepræmie til Novasky, der i karrierens første ni starter har opnået over 1,4 millioner kroner i samlet præmiesum.

Også BlueMary kravler op ad indtjeningslisten, og med andenpræmiens 324.500 kroner er Richard Of York-datteren nu oppe på 775.000 kroner i 11 starter. Der er mange penge at tjene for de skandinaviskfødte heste i disse år!

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top