fbpx

Lea sadler halvdelen af feltet i Racing Arena Champion Stakes

Aarhus-træner Lea Olsen ser sig ikke tilbage i jagten på at blive den oftest sejrende danske træner i 2021. På lørdag sadler hun således halvdelen af feltet til hovedbegivenheden Racing Arena Champion Stakes i Aalborg.


Aperola og Oliver Wilson vinder Future Stars. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Aperola og Oliver Wilson. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

De tre deltagere er Prins Valiant (Lope De Vega), Ventuari (Hat Trick) og Aperola (Appel Au Maitre), der møder Torben Christensens Lost Empire (Footstepsinthesand), Bent Olsens Talisman (Sunday Break) og Birgitte Nielsens Go Go Dancer (Go Go Gadget).

Oliver Wilson har taget ridtet på Aperola, der i søndags sluttede anden i Elkær Stutteri Fawzia Stakes bag Ascot Brass (Juniper Tree), og han er dermed sprunget af Ventuari, som han ellers har vundet med tre gange på stribe.

Nu får Marcos Robaldo i stedet chancen på Ventuari, mens Rafael de Oliveira er tilbage i sadlen på Prins Valiant, som han vandt med på samme bane den 22. juni.

Jacob Johansen rider Lost Empire, Nicolaj Stott sidder op på Talisman og Annie Nilsson-Lindahl er i bøjlerne på Go Go Dancer, som hun har vundet med to af de sidste tre gange.

Der rides om en samlet præmiesum på 102.000 kroner med halvdelen til vinderen i Racing Arena Champion Stakes, som både er en del af Aalborgs V4- og V5-spil.


Program: Aalborg, lørdag 14. august – første start kl. 14:400

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top