fbpx

UAE 1000 Guineas: Queen Estoril fjerde, Two Shots Of Happy femte

Både Bent Olsens norske Kriteriumsvinder Queen Estoril og Niels Petersens Svealand-triumfator Two Shots Of Happy tjente penge i torsdagens UAE 1000 Guineas (L) på Meydan. Bedst gik det for førstnævnte, som fik 12,500 USD for sin fjerdeplads.


Queen Estoril og Elione Chaves. Foto: Erika Rasmussen.
Queen Estoril og Elione Chaves. Foto: Erika Rasmussen.

Både Queen Estoril og Two Shots Of Happy havde svært ved at følge med i det altid høje udgangstempo på Meydans dirt, og ingen af dem havde mulighed for at hænge på de tre første gennem mål, som var vindende Winter Lightning, Raaya og Expressiy.

Two Shots Of Happy lå foran Queen Estoril det meste af vejen, men kort før mål fik Elione Chaves overtaget på Per-Anders Gråberg og skubbet Kjeldsbjerggaards Camacho-datter foran Stall Trick Or Treats Zebedee-hoppe. Two Shots Of Happy kunne dog glæde sine ejere med en femtepræmie på 7,500 USD.

Queen Estoril blev kåret som Best Turned Out Horse i UAE 1000 Guineas (L). Foto: Erika Rasmussen.
Queen Estoril blev kåret som Best Turned Out Horse i UAE 1000 Guineas (L). Foto: Erika Rasmussen.

Foruden fjerdepræmien, der svarer til godt og vel 75,000 danske kroner, fik Queen Estoril hæder som Best Turned Out Horse i paddocken på Meydan.

Helt så godt gik det ikke for staldkammeraten Jubilance, der i aftenens sidste løb sluttede på 11. pladsen i et handicap over 2000 meter græs.

Også her var Elione Chaves i sadlen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top